Algemene voorwaarden

Wij willen graag een goede en langdurige relatie met u opbouwen. Zoals u van ons mag verwachten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en zorg. Daarbij zijn wij van uw medewerking afhankelijk. Goede communicatie en onderling vertrouwen spelen dan een belangrijke rol.

  • Afspraken: wij begrijpen dat u een afspraak nooit opzettelijk annuleert maar, wij houden wel rekening met de afspraak in onze planning. We verzoeken u dan ook vriendelijk een afspraak minimaal 48 uur van te voren te annuleren. Wanneer u korter dan 48 uur van tevoren annuleert of voor een afspraak op maandag niet voor vrijdag 12:00 uur annuleert dan zijn wij helaas genoodzaakt om een bedrag van € 17,50 per tien minuten gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen. U kunt deze kosten niet verhalen op uw zorgverzekering.

  • Deelbehandelingen: wanneer u deelbehandelingen door een tandarts buiten onze praktijk laat uitvoeren dan zijn wij niet verantwoordelijk voor en/of aansprakelijk bij eventuele klachten die voortvloeien uit deze behandelingen.

  • Polisvoorwaarden: twijfelt u of de kosten van de behandeling door uw zorgverzekeraar worden vergoed? Vraag naar een kostenbegroting bij uw tandarts en informeer bij uw zorgverzekeraar over de eventuele vergoeding. Dit voorkomt teleurstelling en misverstanden achteraf.

  • Klachtenregeling: wij doen ons uiterste best u met zorg en naar tevredenheid te behandelen. Heeft u toch een klacht of is er onvrede over bepaalde zaken bespreek deze dan met uw behandelend tandarts. Komt u er samen niet uit dan kunt u voor advies en informatie terecht bij de ANT-klachtenregeling voor patiënten: telefoon 020-2374750 of mail kc@ant-tandartsen.nl.

Download hier de ANT-Algemene Voorwaarden.

Om u te behoeden voor overbodige behandelingen is een regelmatig bezoek aan de tandarts nodig voor het behoud van uw gebit. Wij pleiten dan ook voor een halfjaarlijks onderzoek voor alle patiënten.